zondag 8 januari 2017

Sylkieyay or Sylkienay ? - Strobing duo highlighter // Catrice


Heeyy,

Na al die uitpakkende kerstlooks is het nog niet gedaan met de highlighter, ze blijven nog wel even populair! Vandaag een review van deze mooie duo strobing highlighter van Catrice. Zal dit een aanrader en Sylkieyay worden of toch niet en zal er weer eens Sylkienay uitkomen?


Op de achterkant staat dat het een 'Ultra-silky highlighting powders with shimmer and light-reflecting pigments.' Dit klopt wel, het is inderdaad een hele zachte highlighter en er zitten mooie shimmers in. De light-reflecting pigments zie ik niet heel duidelijk terug.


Er zitten twee kleuren in, wat het iets gevarieerder maakt. Er is een grote bruine kleur en 1/3 is een beetje roze koraal. De highlighters zijn heel lichtgevend en je ziet het vooral als een glans in plaats van een kleurtje, dit vind ik zelf heel fijn.

bruin - roze - samen

Op de swatches zijn de verschillende kleuren te zien, er is niet een heel groot verschil. Toch zie je dat de bruine iets warmer is en meer goude shimmers heeft en de roze lijkt iets koeler. Samen zijn ze ook mooi en heb je de shimmers en glans van beiden.

Ik vind de duo highlighter van Catrie heel fijn, hij is fluweelzacht en geeft een mooie subtiele glans maar niet overweldigend. Deze poeders zijn prima overdag te gebruiken en je kan lekker combineren en varieren met de verschillende kleuren. Dit is een Sylkieyay!

Liefs Sylke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten