zondag 18 december 2016

Shoplog - Action Make-upHeey,

Ik was woensdag met een vriendin van mij naar de Action gegaan en daar heb ik een paar make-up spulletjes gekocht. Met het kerstgala in mijn achterhoofd ben ik een beetje gaan shoppen. Het leek me wel leuk om dit te delen met jullie.Om te beginnen had ik een nieuw wenkbrauwpotloodje nodig, mijne is alweer aardig klein geworden. Ik heb mijn eigen ook van de Action en vind hem echt heel fijn want hij blijft suuper lang zitten en heeft een soort gel substantie dus wilde ik graag een nieuwe. Helaas ben ik zo dom geweest om niet naar de kleur te kijken en heb ik een diep bruine kleur gekocht in plaats van een licht bruine.. Deze moet ik maar terugbrengen als dat nog kan. Er zat zelfs een puntenslijper aan de dop en eentje los, wat dus dubbel is en ik niet echt slim vind, maar het borsteltje aan de achterkant is wel weer handig :).Ik zag ook dat ze nieuwe make-up kwasten hadden, en meestal is dat niet zo'n goede kwaliteit maar dit kleine oogschaduw kwastje zag er aardig goed uit en leek me super handig om gewoon te hebben, hij was dan ook super goedkoop. Hij is best zacht en niet al te soepel dus volgens mij prima in gebruik. Ik weet alleen niet wat voor haartjes het zijn want dat staat er niet op.Het volgende product is iets nieuws voor mij, nepwimpers. Ik wilde al een tijdje proberen hoe dat nou zou zijn en nu zag ik ze liggen voor zo'n goedkope prijs voor drie soorten dat ik mezelf niet kon tegenhouden. De wimpers zijn er in twee soorten en ik heb de meest natuurlijke gekozen. Er zitten ook drie losse lijmpotjes bij, wat super handig is voor een beginner zoals ik. Voor het kerstgala lijkt het me super gaaf om dan ook een paar op te doen, mijn vriendin zei dat de onderste het beste was, dus dat wordt 'm waarschijnlijk.


Ik had al veel reviews gelezen over de neusstrips van de action dus die heb ik ook meegenomen om uit te testen. Daar zal misschien wel een review van komen hier! Je hebt zes stuks voor maar één euro ofzo.

En als laatste kon ik ze niet laten liggen, deze prachtige lipsticks. De verpakking ziet er dan wel goedkoop uit maar de kleuren zijn echte must-haves. Er waren veel combinaties maar ik vond deze Matte Rose Red en Cranberry echt geweldig. Op de swatches kan je zien dat ze best goed gepigmenteerd zijn en allebei best matt (en ja ik heb gister henna op mijn handen gemaakt :)). Ik ben benieuwd hoe deze lipsticks mij gaan bevallen!Dat was het dan, niet heel veel artikelen maar wel uiteenlopende producten, ik ben dan ook erg benieuwd op dit nieuwe favorieten zullen worden. De prijs is in ieder geval al een pluspuntje, ik was volgens mij maar 4 euro kwijt aan alles samen! Van sommige producten komen misschien nog een review, als je voorkeur hebt moet je dat maar even reageren!

x Sylke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten