zaterdag 7 mei 2016

DIY - neusstripHeey!

Mijn vriendinnen Evie en Floor zijn weer eens bij mij gekomen voor een diy! Dit keer is het een neusstrip die wij op Youtube langs zagen komen. Hier testen wij het voor jullie! 
Wat heb je nodig:
- Norit (het liefst capsules, wij hadden tabletjes en die moesten we fijnhakken wat lang duurde.)
- Witte knutsellijm


Het is goed om even te stomen voordat je deze neusstrips aanbrengt, hierdoor gaan je porien open en kan de neusstrip beter zijn werk doen. Wij waren het helaas vergeten, misschien dat het resultaat bij jou dus anders is.Eerst meng je de lijm met de norit, kijk hoeveel jij nodig hebt voor de goede hoeveelheid. Als het een grijs mengsel is en er geen klontjes zijn kan je het aanbrengen op je neus. Wij hebben hiervoor de achterkant van een vork gebruikt maar je kan natuurlijk ook een oud makeup kwastje gebruiken of je vingers. 

Als er een laagje opzit en alle hoekjes zijn bedekt moet je het laten drogen, dit duurt ongeveer 10 minuten. Let er wel op dat je lang genoeg wacht, soms lijkt de bovenkant droog maar als je hem eraf trekt krijg je toch gaten.


En als alles droog is kan je hem eraf trekken! Pulk voorzichtig de randjes los en trek hem er zachtjes af. Soms krijg je gaatjes omdat het dus nog niet droog is. Het kan een beetje pijn doen maar wij vonden het best meevallen. 

Als je dan de neusstrip eraf hebt maak je je neus schoon en kan je de winst checken! Bij ons alle drie was er niet heel veel te zien. We hadden veel mini haartjes en maar een paar mee-eters en puntjes, dat viel ons toch wel tegen. 

Deze norit diy neusstrips zijn leuk om uit te proberen, maar ik was wel teleurgesteld met het resultaat. Dit kan natuurlijk komen doordat we niet hebben gestoomd van te voren, maar zo zou er wel iets meer mogen gebeuren. Ik ga het over een tijdje nog een keer proberen met stomen, ik ben benieuwd naar dat resultaat!

Veel plezier met alle zwarte neuzen, en tot maandag!

xo Sylke

ps. hoe vinden jullie de nieuwe opmaak van mijn
site?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten